DENNÉ MENU

Pondelok 24.02. polievka podľa ponuky dňa

Č.1 Bravčové mäso na rasci, tarhoňa A:1,2,6 6,50

Č.2 Pečené kuracie kĺby, ryža, kompót A:1 6,50

Č.3 Vyprážané fillé, zemiakové pyré A:1,2,6 6,50

GRIL:Veža kuracie a bravčové medail., 3xplacka A:1,2,6 6,90

 

 

Utorok 25.02. polievka podľa ponuky dňa

Č.1 Bryndzové halušky so slaninou A:1,2,6 6,50

Č.2 Segedínsky guláš, knedľa A:1,2,6 6,50

Č.3 Kuracie prsia v ceste, zemiakové pyré A:1,2,6 6,50

GRIL:Kuracie stehná medové, zemiaky A:1 6,50

 

 

Streda 26.02. polievka podľa ponuky dňa

Č.1 Špenát, volské oko, varené zemiaky A:1,2,6 6,50

Č.2 Fazuľový prívarok, fašírka, chlieb A:1,2,6 6,50

Č.3 Bravčový rezeň v strúhanke, ryža A:1,2,6 6,50

GRIL:Bravčové medailónky,hubová om., zemiaky A:1,6 6,50

 

 

Štvrtok 27.02. polievka podľa ponuky dňa

Č.1 Kurací plátok, syrová omáčka, ryža A:1,6 6,50

Č.2 Pečená krkovica, kapusta, knedľa A:1,2,6 6,50

Č.3 Pečená jaternica, klobása, chlieb, čalamáda A:1,2,6 6,50

GRIL:Rezance z karé so slaninou, zemiaky, drezing A:1,2,6 6,90

 

 

Piatok 28.02. polievka podľa ponuky dňa

Č.1 Bravčový rezeň, majonézový šalát A:1,2,6 6,50

Č.2 Strapačky s kapustou, pečená krkovica A:1,2,6 6,50

Č.3 Kuracie rizoto so syrom, kyslá uhorka A:1,6 6,50

GRIL: Encián, brusnicová omáčka, zemiaky A:1,2,6 6,50